Wat te doen

Las Vegas: entertainmentstad nummer één

Las Vegas staat natuurlijk bekend om zijn casino's, wilde feesten en trouwkapellen, maar Las Vegas heeft veel meer te bieden tijdens een vakantie. Er zijn tal van bezienswaardigheden en attracties. Las Vegas heeft een bruisend uitgaansleven, avontuurlijke pretparken, interessante musea en je kunt lekker eten in één van de vele restaurants. Vakantiegangers die van winkelen houden, komen tijdens een stedentrip in Las Vegas tot hun recht, Las Vegas heeft namelijk talloze winkels, van luxe boetieks tot uitgebreide winkelcentra. Bovendien zijn er elke avond musicals en andere spectaculaire shows. Er zijn dus genoeg bezienswaardigheden in Las Vegas die aansluiten bij jouw interesses.

'De Strip'

Jaarlijks komen miljoenen mensen een stedentrip of vakantie in Las Vegas doorbrengen, het is dan ook niet verrassend dat in Las Vegas honderden hotels liggen. Het merendeel van de grootste hotels ter wereld staan in Las Vegas, deze hotels bevinden zich in een belangrijke straat, namelijk de 'Strip'. Deze wereldberoemde boulevard in Las Vegas is maar liefs 6,3 kilometer lang. Veel hotels in deze straat hebben een eigen thema, zo zijn er hotels die volledig Parijs, Venetië en Egypte nabootsen.

Attracties in Las Vegas

Een stedentrip naar Las Vegas is de moeite waard, maar vergeet niet om de omgeving van Las Vegas te ontdekken. Er zijn veel natuurparken en winkels waar je tax free kunt shoppen (in Barstowe). De 'Hoover Dam' ligt ook in de omgeving van Las Vegas, dit is een dam met een hoogte van 221 meter. In Las Vegas kun je op de meest bijzondere plekken attracties vinden, bijvoorbeeld een achtbaan op het dak van het hotel. Een andere naam van Las Vegas is Sin City en Las Vegas wordt ook gezien als neoncity vanwege de vele lichtjes 's avonds in verschillende kleuren.