Attractieparken

Attractieparken in Las Vegas voor het hele gezin

Het nachtleven op de Strip van Las Vegas is legendarisch, maar er is veel meer te beleven in Las Vegas als de zon opkomt.  Wat dacht u van racen op een echt racecircuit of een sciencefiction belevenis? Niet alleen de kinderen zullen zich uitstekend vermaken  in deze leukste attracties van Las Vegas, maar ook de ouders zullen hun ogen uitkijken.


Las Vegas Motor Speedway

Het nachtleven in Las Vegas is verpletterend te noemen, maar overdag is de topattractie Las Vegas Motor Speedway 'the place to be'. Meer actie dan in Las Vegas Motor Speedway vind je nergens anders in Las Vegas. Deze topattractie is in 1996 geopenden al vanaf het begin is Las Vegas Motor Speedway ongekend populair. Op dit 4 kilometer lange racecircuit kun je tal van acrobatische toeren uithalen. Indien u liever van tevoren een rijlesje wenst voordat u u waagt op het racecircuit, dan kun je terecht bij één van de rijscholen. Deze onvergetelijke race ervaring bedraagt tussen de €15,- en €40,-, afhankelijk van de formule die je kiest. Een Las Vegas stedentrip maak je compleet door jouw vrienden en/of familie uit te dagen met snelheden van meer dan 155 kilometer per uur.

Adres:
7000 Las Vegas Blvd. N.
Las Vegas, NV 89115

Officiële website: Las Vegas Motor Speedway


Springs Preserve

Net buiten het drukke centrum van Las Vegas ligt het cultureel en historisch domein van Springs Preserve. In 2007 is deze attractie geopend op een terrein van 180 hectare. The Springs Preserve telt enkele galeries en musea, maar is tevens ook het podium van concerten en evenementen. Ontdek de levendig geschiedenis van The Springs Preserve op een interactieve manier en op natuurlijke vertoningen zoals botanische tuinen, wandeltochten en dierenshows. Tijdens een wandeling zul je de oorspronkelijke bewoners van het Mojave Desert ontmoeten. De kruipende, vliegende en sluipende wezens vertonen slechts een fractie van het leven in Springs Preseve. In het Origen Museum worden leuke en gefascineerde interactieve tentoonstellingen getoond. Een uitje naar het Springs Preserve is een heerlijke plaats om te ontsnappen aan de levendige stad Las Vegas!

Adres:
333 S. Valley View Blvd.
Las Vegas, Nevada (on Valley View between U.S. 95/I-515 and Alta Drive)

Officiële website: Springs Preserve


Gameworks

Gameworks biedt entertainment voor de hele familie. Voor ieder is wat wils, waar anders ben je een vechter, politieofficier, coureur, professionele snowboarder of een soldaat in één ruimte? Gameworks biedt circa 200 interactieve games, dus niet is onmogelijk. Gameworks is niet alleen uitje voor de kinderen, volwassenen zullen hier ook veel game-plezier hebben. Dit is jouw kans om jouw familie uit te dagen voor een dance battle, boks spelletje of race wedstrijd. Na een lange dag gamen is het tijd voor een heerlijke maaltijd in Gameworks Grill waar je kunt genieten van jouw welverdiende  pizza's, steak, grill of dessert.

Adres:
3785 Las Vegas Boulevard South  
Las Vegas, NV 89109