Las Vegas nieuws

Blijf op de hoogte van het allerlaatste vakantie nieuws

Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft over alles wat de maken heeft met Las Vegas!
In deze rubriek 'vakantie nieuws' vind je vakantie tips, reiservaringen en vakantie weetjes voor jouw Las Vegas reis.

Aan de hand van deze actuele nieuwsberichten proberen wij de bezoekers op de hoogte te houden van de allerlaatste Las Vegas nieuws. Naast objectieve nieuwsberichten zullen wij ook onze reiservaringen delen.


Vakantiegeld minder vaak besteed aan vakantie

Geplaatst op 24 mei 2012

Deze maand krijgen de werknemers weer vakantiegeld. Uit onderzoek van ING is gebleken dat steeds minder mensen dit geld besteden aan vakantie. In vergelijking met vorig jaar geeft 3 procent minder huishoudens dit extraatje uit aan vakantie. Terwijl 38 procent het geld aan vakantie besteed, zal ongeveer 23 procent het geld besteden aan andere uitgaven, zoals het vernieuwen van het meubilair of het aanschaffen van een computer. Ongeveer 21 procent zet het vakantiegeld op de spaarrekening en 18 procent betaalt zijn schulden hiervan.

Uit onderzoek is gebleken dat 27 procent van de ondervraagden dit jaar niet op vakantie gaat. Vorig jaar was dit nog 24 procent. Deze cijfers betekenen dat dit jaar 350.00 tot 400.000 meer personen niet op vakantie gaan.

Bron: Telegraaf


Eli Roth bedenker van spookhuis in Las Vegas

Geplaatst op 5 mei 2012

Voor veel horrorfans wordt een nachtmerrie eindelijk werkelijkheid! Acteur, regisseur en hostel-bedenker Eli Roth is gevraagd om een waar horror attractie te bedenken voor Las Vegas. Dit angstaanjagend spookhuis zal Goretorium gaan heten en zal vanaf 27 september geopend zijn.

Horrorfans kunnen zich niet alleen uitleven in de spookdoolhof, maar ook in een bar met opgesloten dansende zombies en een museum met allerlei voorwerpen en kostuums uit horrorfilms. Dit spookhuis is vooral gericht op interactie. Op deze manier moet Goretorium de meest angstaanjagende plek ter wereld worden! Wil jij je angst overwinnen, breng dan vanaf 27 september een bezoek aan deze spookachtige attractie in Las Vegas. Dit spookhuis is gevestigd op de hoek van Strip en Harmon, net naast Planet Hollywood. Alvast veel spookplezier gewenst!

Bron: De Nachtvlinders


Namaak-Rome in Las Vegas

Geplaatst op 27 april 2012

In de entertainment stad ter wereld zijn al imitaties te vinden van Parijs, Venetië, New York en het Italiaanse Comomeer. Binnenkort zal er ook een replica van Rome geopend worden, compleet met de bezienswaardigheden gladiatoren, catacombes en natuurlijk ontbreekt het Colosseum ook niet.

De Britse krant Times of Londen maakt bekend dat er plannen zijn om een namaak-Rome in Las Vegas op te richten. Het doel van dit replica project is om bezoekers het gevoel te geven dat ze zelf in het oude Rome leven. De kosten van dit project zal ongeveer achthonderd miljoen dollar kosten. De locatie van dit park is op de stadsgrens van Las Vegas. Er wordt zelfs al beweerd dat de burgemeester al goedkeuring voor dit project heeft gegeven.

Bron: Telegraaf


Las Vegas is populairder dan ooit!

Geplaatst op 14 februari 2012

Las Vegas heeft in 2011 het op één na hoogste bezoeksaantal in de geschiedenis. In 2011 hebben maar liefst 28,9 miljoen bezoekers deze ongelooflijke wereldstad bezocht. Dit alles heeft The Las Vegas Convention en Visitors Authority bekend gemaakt. Het laatste recordaantal bezoekers dateert uit 2007 toen 39,2 miljoen bezoekers Las Vegas bezochten.

In 2011 heeft Las Vegas 4,3% meer bezoekers dan in 2010 mogen verwelkomen. De stad beschikt over meer dan 150.000 hotelkamers met maar liefst een bezettingsgraad van bijna 84%. Deze succesvolle cijfers zijn ook mede te danken aan de georganiseerde congressen en conferenties. In 2011 is het aantal zakenreizigers met 8,8% toegenomen in vergelijking met 2010. De gemiddelde kamerprijs in 2011 was $105,-. Als we Tradeshow News Network mogen geloven dan blijft Las Vegas de nummer 1 beursbestemming in Noord-Amerika.

Bron: Reisburo Actueel


ArkeFly vliegt naar Las Vegas

Geplaatst op 23 september 2011

Arkefly breidt het vluchtaanbod naar de Westkust van Amerika verder uit met drie nieuwe bestemmingen. Vanaf 7 juni 2012 zal Arkefly voor de eerste keer vliegen naar de wereldstad Las Vegas. Niet alleen Las Vegas behoort tot de nieuwe Amerikaanse bestemming van Arkefly, ook de steden Los Angeles en San Francisco behoren tot de bestemmingen. Las Vegas wordt twee keer per week aangevlogen: op donderdag in combinatie met San Francisco en op dinsdag in combinatie met Los Angels.

Bron: Reisburo Actueel


Airberlin rechtstreeks vanaf Düsseldorf naar Las Vegas

Geplaatst op 27 september 2011
 
Airberlin vliegt vanaf zomer 2012 twee keer per week non-stop vanaf Düsseldorf naar Las Vegas.
De eerst vlucht naar Las Vegas zal op 10 mei 2012 plaatsvinden. Er zal twee keer per week non-stop gevlogen worden naar Las Vegas: donderdag en zondag. De geplande vertrektijd is om 13:55 uur en de aankomsttijd in Las Vegas om 16:15 uur lokale tijd. De terugvlucht van Las Vegas naar Dusseldorf is een nachtvlucht met een geplande aankomsttijd om 13:30 lokale tijd.

Bron: Reisburo Actueel