Autohuur

Wil je liever meer vrijheid of de omgeving buiten de stad verkennen dan is een huurauto in Las Vegas een zeer goed alternatief. In Las Vegas en op de luchthaven liggen vele autoverhuurbedrijven.

Ben je op rondreis en start jouw vakantie in Las Vegas, maar eindigt de reis op een andere plaats dan kun je een huurauto huren in Las Vegas en op een andere plaats inleveren. Je zult dan extra drop off kosten betalen omdat je de auto aflevert op een andere locatie dan waar u de auto gehuurd hebt. Het voordeel van deze mogelijkheid is dat je dezelfde weg niet terug hoeft te rijden, dit scheelt een hoop tijd en geld.

In de buurt van de luchthaven liggen tal van autoverhuurmaatschappijen zoals Avis, Hertz, Budget Car en Alamo. Ze liggen allemaal bij elkaar dus kijk goed bij wie je het goedkoopst een auto kunt huren tegen de beste voorwaarden. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om vooraf in Nederland of België een auto te huren in Las Vegas via het internet of reisbureau.

Het is raadzaam om het contract van de autoverhuurmaatschappij goed door te lezen voordat je tekent en de huurauto van te voren goed te controleren op beschadigingen. Bij de meeste autoverhuurmaatschappijen is een creditcard verplicht om een auto te kunnen huren.