disclaimer

Voorwaarden

Als bezoeker van Vakantiereizenlasvegas en deelnemer van het vergelijkingsconcept stem je uitdrukkelijk in met onderstaande voorwaarden en ons privacy beleid.

Links naar websites van derden

  • Vakantiereizenlasvegas.nl handelt als lead generator en kan zelf niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de reis-en prijsinformatie op de website via affliate links.
  •  Indien je een reis boekt met behulp van de affiliate links op de website, dan staat Vakantiereizenlasvegas.nl geheel buiten deze overeenkomst. Bij de boeking sluit je een overeenkomst af tussen jou en de desbetreffende reisorganisatie.
  • Vakantiereizenlasvegas.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden op de vergelijkingen die gemaakt worden op de website met behulp van affiliate links.
  • Vakantiereizenlasvegas.nl is niet aansprakelijk voor websites van anderen waarnaar wij verwijzen en die naar ons verwijzen. Links naar andere websites en verwijzingen naar informatiebronnen zijn slechts opgenomen ter informatie. Vakantiereizenlasvegas.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden met betrekking tot de inhoud, aanbiedingen of andere zaken die vermeld worden op deze websites of informatiebronnen.

Algemene voorwaarden

  • Vakantiereizenlasvegas.nl geeft geen enkele garantie op de juistheid van gepubliceerde gegevens/informatie op de website.
  • Vakantiereizenlasvegas.nl kan nimmer op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op de website.
  • De inhoud van de aanbiedingen op de webwebsite komen via affliate links van andere websites. Vakantiereizenlasvegas.nl kan niet garanderen dat de website foutloos en zonder onderbrekingen functioneert. Wij accepteren dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website.
  • In alle gevallen waarin een gebruiker zich in zijn rechtspositie voelt aangetast (ook in die situaties waarin deze Gebruiksvoorwaarden niet of slechts gedeeltelijk voorzien) is de gebruiker verplicht om dit in de eerste instantie voor te leggen aan de directie van Vakantiereizenlasvegas.nl
  • Vakantiereizenlasvegas.nl behoudt zich het recht voor haar gebruiksvoorwaarden aan te passen zodra de directie hiertoe aanleiding ziet.

Privacy beleid

Vakantiereizenlasvegas.nl respecteert de privacy van alle gebruikers en zorgt ervoor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld worden. De persoonlijke informatie is nodig om de diensten waar u om gevraagd heeft te voldoen.

Aanpassen privacy statement

Vakantiereizenlasvegas.nl behoudt zich het recht voor dit privacy statement aan te passen indien wijzigingen in ons beleid, in onze bedrijfsvoering, in de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven. Wij zullen u van deze wijzigingen op de hoogte houden via onze webwebsite.