Sporten

Las Vegas Sportpark

Niet alleen voor volwassenen is Las Vegas een leuke vakantie of stedentrip, ook kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in deze bruisende stad. Op 20 minuten van de Strip ligt het Las Vegas Sportpark. In het Las Vegas Sportpark kunnen de kinderen allerlei sporten met andere leeftijdsgenootjes beoefenen. Er wordt hier een enorm variatie aan activiteiten georganiseerd, zodat niemand zich hier hoeft te vervelen. Ze kunnen honkballen, tennissen, softballen, voetballen, basketballen en nog vele andere sporten beoefenen. Dagelijks worden er sportlessen en workshops gegeven, een inschrijving is hiervoor verplicht. Het is aan te raden om de kinderen zo vroeg mogelijk in te schrijven om teleurstelling te voorkomen.

Het park heeft ook een fitnesscentrum waar ook de ouders hun conditie op peil kunnen houden tijdens een weekendje Las Vegas. In de omgeving van het Sportpark ligt het Trent Park, hier zijn verschillende wandel- en trektochtroutes mogelijk. In het Las Vegas Sportpark heb je de mogelijkheid om de benodigde sportmateriaal te huren.

Adres:
6730 Las Vegas Blvd S
Las Vegas, NV 89119


Aliante Golf Club

Wanneer je een weekendje naar Las Vegas gaat is golfen waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Las Vegas heeft echter veel te bieden op het gebied van golfen. Om een moment te ontsnappen aan de drukte van de stad kun je in de nabije omgeving golven op één van de verzorgende golfbanen.

De Aliante Golf Club wordt met recht de beste golfbaan van Las Vegas genoemd. Dit golfresort is in 2003 geopend en sindsdien hebben al duizenden golfers hier een balletje geslagen. Het golfpubliek bestaat uit zowel beginners als gevorderden. De drie verschillende secties zorgen voor een afwisselend, sensationeel en uitdagend potje golfen. De prachtige omgeving nodigt uit om naast het golven ook te genieten van de schoonheid.  

Op de golfclub kun je materialen huren. Voor de beginners is er ook een oefenbunker waar u eerst kunt oefenen voordat je de verschillende gebieden gaat proberen. In de Mountain View Bar and Grille kun je na een dagje golfen heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht. Houdt er rekening mee dat er kledingvoorschriften gehanteerd worden. Een t-shirt en een spijkerbroek is niet toegestaan.

Officiële website: Aliante Golf Club