Vliegen

Vliegen naar Las Vegas

De duur van de vlucht naar Las Vegas is vanaf Amsterdam of Zaventem ruim 14.30 uur. Afhankelijk van de plaats waar een tussenlanding wordt gemaakt kan de vlucht naar Las Vegas enkele uren langer duren. Vliegen op Las Vegas is een ware belevenis, vanuit het vliegtuig heb je al een adembenemend uitzicht op de skyline van Las Vegas. Het gokfestijn begint in Las Vegas al op de internationale luchthaven van Las Vegas, hier kun je al een gokje wagen bij één van 1200 gokkasten.

Houdt er rekening mee dat in Las Vegas de klok 9 uur teruggezet moet worden. Het voordeel van het terugzetten van de klok is dat je in feite ruim 5.30 uur over de vlucht doet. De luchthaven van Las Vegas ligt 8 kilometer ten zuiden van de stad. Het centrum van Las Vegas is eenvoudig te bereiken, zowel stadsbussen, taxi's en airport shuttlebussen rijden naar het centrum. Ter hoogte van de aankomst en vertrek terminals rijden er dag en nacht bussen die je naar jouw gekozen hotel brengen. De shuttlebussen hanteren een vast bedrag, ongeacht welk hotel op de Strip.

Meer tips over goedkope tickets en vluchten naar Las Vegas vind je hier.

Transfer naar hotel

Eenmaal in Las Vegas kun je op verschillende manieren naar uw hotel reizen. Helaas bieden hotels in Las Vegas geen gratis shuttlebus aan. Dag en nacht rijden er shuttle bussen van het airport naar het centrum van Las Vegas. Je kunt natuurlijk ook een taxi nemen, bij iedere terminal staan taxichauffeurs te wachten. Naast een vaste startprijs betaalt u een bedrag per kilometer, bij een file loopt het bedrag op. Wij raden je aan om rekening te houden met het tijdstip van jouw taxirit, omdat het op sommige tijdstippen druk is op de 'Strip'. Taxichauffeurs in Las Vegas rekenen ook een extra bedrag voor iedere koffer.